top of page
Αναζήτηση
Εικόνα συγγραφέαAgora Kamagra

Generic Kamagra και Original Kamagra: Ποιο να διαλέξετε

Έγινε ενημέρωση: 19 Φεβ

Ενώ συνήθως οι άνδρες φαίνεται να αγαπούν να συζητούν για τις ασθένειές τους και τα γενικότερα προβλήματα υγείας, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως η στυτική δυσλειτουργία. Η στυτική δυσλειτουργία δεν είναι μια πάθηση που επηρεάζει μόνο τους ηλικιωμένους άνδρες.

Μελέτες δείχνουν ότι επιμένει εξίσου στις νεότερες ηλικίες και τις περισσότερες φορές αυτές οι δυσκολίες προκαλούνται από τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Δημιουργεί ένα πρόβλημα στην εκτέλεση της σεξουαλικής πράξης, που μπορεί να οδηγήσει στην αδυναμία ικανοποίησης της συντρόφου. Ευτυχώς στις μέρες μας υπάρχουν πολλές θεραπείες για τη στυτική δυσλειτουργία και μία από αυτές είναι το Kamagra, το οποίο περιέχει σιλδεναφίλη.


Τρόπος δράσης

Ενώ μπορεί να υπάρχει ένας αριθμός διαφορών μεταξύ των δισκίων Kamagra και του Kamagra Oral Jelly, η βάση τους είναι εντελώς η ίδια, δηλαδή το φάρμακο Sildenafil. Το Sildenafil είναι το κύριο συστατικό και στα δύο αυτά φάρμακα. Ενώ η πάθηση της στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να αντιμετωπιστεί χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους, οι από του στόματος θεραπείες αναστολέα PDE τύπου 5 είναι οι πιο εύκολες στη χρήση και λειτουργούν άμεσα. Το δραστικό συστατικό στα περισσότερα από αυτά τα φάρμακα είναι το Sildenafil Citrate.

Η βασική του ιδιότητα είναι ότι διεγείρει τους μύες και τις βαλβίδες του αίματος για να επιτρέψει την ελεύθερη ροή στην κάτω περιοχή σας, κάτι που βελτιώνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά σας όργανα και βοηθά στη δημιουργία καλύτερης στύσης για περισσότερη ικανοποίηση. Αφού πάρετε το φάρμακο, σας βοηθά να έχετε μια στύση που παραμένει δυνατή και διαρκεί πολύ για να σας προσφέρει την καλύτερη σεξουαλική σας εμπειρία. Η επιστήμη πίσω από το φάρμακο Sildenafil είναι ότι, καθώς το φάρμακο εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματός σας, διεγείρει τους μύες που υπάρχουν στο πέος για να χαλαρώσουν. Αυτό με τη σειρά του το αφήνει χωρίς συγκράτηση της ροής του αίματος στην πληγείσα περιοχή. Μόλις συμβεί αυτό, υπάρχει ευκολότερη και πολύ περισσότερη ροή αίματος στην περιοχή που οδηγεί στον σχηματισμό στύσης.


Διαφορές μεταξύ των ταμπλετών Kamagra και του στοματικού ζελέ Kamagra

Ενώ τα δισκία Kamagra πρέπει να καταναλώνονται με νερό περίπου 45 λεπτά πριν από την έναρξη της σεξουαλικής επαφής, το Kamagra Oral Jelly μπορεί να καταναλωθεί μόλις 15 λεπτά πριν την εκτέλεση της πράξης. Επίσης, ενώ τα δισκία χρειάζονται περίπου 30-40 λεπτά για να αρχίσουν να δρουν, το από του στόματος Jelly απορροφάται γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος και χρειάζεται περίπου 10 λεπτά για να ξεκινήσει η δράση του. Επίσης, ενώ το δισκίο λέγεται ότι είναι κακής γεύσης, το oral Jelly έρχεται σε διάφορες γεύσεις που κυμαίνονται από σοκολάτα μέχρι φράουλα. Από την άλλη, και τα δύο διαρκούν για την ίδια προσομοίωση χρονικής περιόδου, 5 ώρες με βάση τη δοσολογία.


Συμπέρασμα

Εάν προτιμάτε τη φθηνότερη εναλλακτική, τότε θα πρέπει να προχωρήσετε με τα δισκία Kamagra εάν είναι φθηνότερα με ένα μικρό περιθώριο. Διαφορετικά, το Kamagra Oral Jelly κερδίζει, καθώς έχει καλύτερες ιδιότητες από τα δισκία. Το Kamagra Oral Jelly παράγει τα επιθυμητά αποτελέσματα με 10-15 λεπτά κατανάλωσης σε σύγκριση με 30 – 40 λεπτά. Και επίσης είναι πολύ πιο εύκολο στην κατανάλωση, καθώς δεν χρειάζεται να το μασήσετε και διατίθεται σε διαφορετικές γεύσεις.

137 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Commentaires


bottom of page